A külső Várkert területén elvégezendő feladatokról tárgyaltak


2014-03-18 21:24:01  | cikk: Babos Petra  | 


A külső Várkert területén elvégezendő feladatokról tárgyaltak főképe
A külső Várkert területén tartott ma délelőtt terepszemlét Áldozó Tamás polgármester, Venczel Csaba önkormányzati képviselő, Molnár István, a városfejlesztési osztály vezetője, a Városgondnokság munkatársa, a közterület-felügyelet, a humán erőforrás osztály vezetője, Benecz Rita és Kovács Antal, a Várkertfürdő vezérigazgatója.
A rövid séta után Áldozó Tamás a sajtó képviselőinek elmondta, ez a terület a Városgondnokság munkatársainak mindig is sok munkát adott.
-Ez a város azon területe, ahol talán a leglátogatottabb létesítményeink vannak, a Várkertfürdő és a kemping is. Nekünk az a dolgunk, hogy itt egy elfogadható környezetet teremtsünk az ide érkező turistáknak. Most körbejártuk a kemping területét és sajnos borzalmas látvány fogadott minket, rengeteg a szemét, a nem oda illő, felesleges kacat. Olyan megoldásokat igyekszünk találni, melyekkel az illegális hulladéklerakást meg tudjuk szüntetni. Megnéztük azokat az útként használt területeket, amelyeket akár sorompóval el lehetne zárni, de természetesen gyalogosan és kerékpárral továbbra is lehet használni. Továbbá szemrevételeztük azokat a területeket is, ahol az elgazosodott növényzet átalakításával egy átlátható részt lehetne kialakítani. A felmérés borzalmas állapotot tárt elénk. A helyszínfelmérés után rendet teszünk ezen a területen, majd igyekszünk fenntartani is ezt. A közmunka foglalkoztatásból lévő munkaerővel például lehetne a területet rendezni.
A feladatot remélhetőleg minél hamarabb meg tudjuk oldani a tavasz során, s reméljük hamarosan eredménye is lesz a munkának - fogalmazott a polgármester.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-15 00:42:34

Bikini koncert a fesztivál első estéjén


ajánlott cikk főképe

2019-09-13 22:10:58

Hangulatos jazz-est az Óteraszon


ajánlott cikk főképe

2019-07-31 07:24:56

A Momentum is támogatja Grőber Attilát


ajánlott cikk főképe

2019-08-12 18:26:59

Újabb egyedülálló időszaki kiállítás nyílik az Esterházy-kastélyban


PÁPA időjárás