A zene ápolja a lelket - Ovisulis foglalkozások és bemutatóórák az Erkelben


2014-03-20 17:01:57  | cikk: mo  | 


A zene ápolja a lelket - Ovisulis foglalkozások és bemutatóórák az Erkelben főképe
A zene kiegészíti, ápolja a lelket, s a zenével foglalkozó diák más tantárgyban is jobban teljesít – vallják az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola pedagógusai. Az intézményben folyó oktató-nevelő munkából és a pedagógiai módszerekből ma délelőtt kaphattak ízelítőt a szülők. A bemutatóórák keretében az érdeklődők megismerhették a tanítókat és képet kaptak arról, miként fejlődnek a gyerekek négy éven át. Az Erkel-iskola nemcsak a szülőket kívánja bevonni az intézmény életébe, délután a gyereket három helyszínen játékos foglalkozások várták, míg a családtagok iskolabemutatón vehettek részt.

Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola két első osztályt kíván indítani a következő tanítási évben – tudtuk meg Heizer Zoltánnétól. Az igazgató elmondta azt is, a harminc perces bemutatóórákon mindkét osztály tanítóját megismerhették a szülők. Az általános tantervű osztályban Góczán Csilla és Kondor Tímea, az emelt szintű ének-zenei osztályban Kindertné Surányi Lívia és Badics Ildikó lesznek a tanítók. Heizer Zoltánné hozzátette, az ének-zenei osztályban heti öt énekórán vesznek részt a gyerekek, ezenkívül számos hangversenyen és koncerten mutathatják meg tehetségüket. Az igazgató kiemelte, a leendő elsősöket jól felszerelt tantermek és szakképzett tantestület várja a következő tanévben is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-24 12:53:29

Látogatószámban gazdag évet zárt a Kékfestő Múzeum


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 10:59:22

Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják


ajánlott cikk főképe

2020-05-03 21:29:48

Plató koncert Ress Hajnival


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka