A víz világnapját ünnepelték a Csókai óvodások


2014-03-20 21:47:34  | cikk: Babos Petra  | 


A víz világnapját ünnepelték a Csókai óvodások főképe
A Csókai Óvoda - zöld óvoda lévén - mindig nagy hangsúlyt helyez a környezeti nevelésre. A zöld ünnepek sorában fontos szerepet kapott a víz világnapja, amikor több eseményt is szerveztek a gyerekek számára az óvónők.
Tunnerné Buzás Éva óvodavezető elmondta, a víz világnapja alkalmából igyekeztek a gyerekeknek színes feladatokat összeállítani, hogy a kicsik megtanulják, mennyire fontos a víz megóvása.
- Meghirdettünk egy pályázatot, melyben bármilyen alkotást lehetett készíteni a víz témakörében. Érkeztek is ötletesnél ötletesebb munkák, amit a szülőkkel együtt készítettek az apróságok. Ma délutánra játékos feladatokat állítottunk össze szülőnek és gyermeknek egyaránt. Természetesen ellátogatott hozzánk a vízi tündér is, aki ajándékokkal lepte meg a gyerekeket. Ez idő alatt az óvónők az ovisokkal képeket, tárgyakat barkácsoltak.
Simonné Németh Magdolna és kisfia Simon Dávid quilling technikával készített tavat, melyben béka is volt. A mutatós alkotás első helyezést ért el. Az anyuka elmondása szerint nagyon fontos a vizek megóvása és tisztán tartása. Dávid hozzáfűzte, nagyon szereti a vizet, gyakran fogyasztja.
A jó hangulatú délután során puzzle, horgászat és egyéb vidám feladatok vártak mindenkire.
A program ezzel nem ért véget, hiszen hétfőn és kedden a Tapolcafői Forrás Tanösvényre látogatnak majd el, valamint Happy Napot is tartanak, melynek célja az ivóvíz népszerűsítése lesz.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-02 22:04:29

Becsengettek


ajánlott cikk főképe

2019-07-07 23:43:28

"Egy nép addig él, míg ismeri, vállalja és továbbadja sorsát" - Holokauszt emlékünnepség a Zsinagógában


ajánlott cikk főképe

2019-10-27 12:51:34

Hatalmas érdeklődés övezte Deák Bill Gyula koncertjét


ajánlott cikk főképe

2019-08-30 20:38:20

Nyitótábor a Közgázban


PÁPA időjárás