Útburkolat-javítási munkák a Közép utcában


2014-03-25 14:35:22  | cikk: mo  | fotó: Babos Petra  | 


Útburkolat-javítási munkák a Közép utcában főképe
Januárban minden önkormányzati képviselő feltérképezte a körzetéhez tartozó településrészeken esedékes fejlesztési igényeket. A fejlesztési elképzelésekről az önkormányzat 2014. évi költségvetésének elfogadásáig egyeztettek a képviselők. A területbejárásokon rendszeresen részt vett dr. Áldozó Tamás polgármester és a Városgondnokság képviselői.
Dr. Péntek Árpád arról számolt be, körzetében már meg is kezdték az esedékes fejlesztések megvalósítását. A prioritási sorrend felállításával a munkák ütemezése megtörtént, a napokban a Közép utcában zajlik az útburkolat javítása.
Az önkormányzati képviselő elmondta azt is, a Közép utca burkolata körülbelül 20 évvel ezelőtt készült el, és állaga idővel – a csőtörések és gépjárműforgalom miatt – romlott: főként a csatornafedelek környékén a burkolat megsüllyedt, amely akár balesetveszélyessé is válhat.

Péntek Árpád hozzátette, a kivitelező igyekszik oly módon végezni a munkát, hogy az a lakók parkolását, illetve közlekedését ne zavarja. Az önkormányzati képviselő megjegyezte azt is, a Városgondnokság egyébként megkezdte a szokásos tavaszi kátyúzási munkálatokat és a közterületek évszaknak megfelelő rendezését.
A képviselő a további fejlesztések kapcsán elmondta, számos kisebb fejlesztést végre kell még hajtani, de vannak olyan, nagyobb horderejű beruházások, melyek pályázati források nyomán valósulhatnak csak meg. Sürgető lenne például a Csáky László utca felújítása, de ez esetben egyelőre a tervezési fázisnál tartanak, hiszen megfelelő pályázati kiírás hiányában nem kezdődhet meg a munka. Péntek Árpád hozzáfűzte, reményei szerint a közeljövőben megjelenik majd olyan pályázat, melyen az önkormányzat e tekintetben is sikeresen vehet részt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-12 11:06:23

Százszorszép anyanyelvünk


ajánlott cikk főképe

2019-06-11 16:24:20

A három gyilkos


ajánlott cikk főképe

2019-09-15 23:55:47

Ablak a múltra, ablak a jövőre - Zsidó Kulturális Napok


ajánlott cikk főképe

2019-09-02 17:37:51

Tilos a várakozás a Fő téren


PÁPA időjárás