Petőfi Mozi: Oscar-nyertes filmek... Minden, ami kimaradt


2014-04-03 17:37:25  | cikk: mo  | 


Újabb fesztivált indított a pápai Petőfi Mozi. A filmszínház most a korábbi hetek műsorrendjéből kimaradt Oscar-nyertes alkotásokat mutatja be a mozirajongóknak. Ezekben a percekben kezdődött el az első film, melyet ugyanebben az idősávban, minden nap további kettő követ egy héten át. Micsik Zoltán elmondta, a múlt hónapban zajlott le a 86. Oscar-gála, a Petőfi Mozi szinte minden nyertes alkotást műsorára tűzött. Volt azonban három olyan film, melyeket nem tudtak bemutatni a pápai és környékbeli közönségnek, de mindenképpen szeretnének levetíteni. Így a következő egy hétben több alkalommal is lehetőség nyílik a Mielőtt meghaltam, a Blue Jasmine és a Nő című Oscar-nyertes alkotás megtekintésére.

A Mielőtt meghaltam című film három díjat is bezsebelt, a legjobb férfialakításért, a legjobb mellékszereplőnek és a legjobb sminkért járó elismerést. A Blue Jasmine főhősnője a legjobb női alakítás, míg a Nő című alkotás a legjobb eredeti forgatókönyv díját nyerte el.

A Petőfi Mozi üzemeltetője felhívta a figyelmet arra is, a három filmet akciós jegyárak mellett tekinthetik meg a mozirajongók, és a mától szerdáig tartó műsorhéten az egyes alkotásokat több alkalommal is vetítik.

A Petőfi Mozi műsorát ITT megtekinthetik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 10:59:22

Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 08:23:14

Lezárják a játszótereket


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 14:37:41

Házhoz megy a Tisza Kálmán utcaiak lakcímkártyája


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 20:09:21

Gépkocsival segítik a máltai munkát