Meghamisította bizonyítványát


2014-04-09 08:30:54  | cikk:  | 


Hamis bizonyítványt mutatott be munkaadójának az a pápai férfi, aki ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya

A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves S. Gábor 2013 decemberében egy osztrák húsfeldolgozó céghez jelentkezett. Húsipari szakmunkás képzettségét Magyarországon kiállított bizonyítványának bemutatásával igazolta, majd miután megfelelt a próbafelvételen, megkezdte a munkát. Munkáltatója 2014 januárjában kérte bizonyítványának ellenőrzését az azt kiállító pápai középiskolától. A vizsgálat azonban fényt derített arra, hogy az okiratba valótlanul jegyezték be a húsipari termékgyártó képzést. S Gábor gyanúsítottként történő meghallgatása során elismerte, hogy húsfeldolgozó képzést soha nem szerzett, de mivel ez feltétele volt a munkavállalásnak, úgy döntött, hogy az érettségi bizonyítványába bejegyzi azt.

Az eljáró hatóság 2014. április 7-én bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a büntetőeljárás iratait a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a belvárosban szombaton.

A Pápai Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy városi rendezvény miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2019. augusztus 17-én 15 óra 30 perctől 17 óráig Pápán, az alábbiak szerint:

2019-08-13 14:49:00

Ideiglenes forgalmirendváltozás Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-06-28 09:52:51

Közlekedési akció Pápán


A pápai rendőrök egy 45 éves férfit fogtak el, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök 2019. október 15-én délután, Pápa külterületén igazoltattak egy 45 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy ellene szabálysértési elzárás végrehajtása miatt a Celldömölki...

2019-10-16 09:08:31

Körözött személy rendőrkézen


Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Feljelentés alapján indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 67 éves helyi lakos ellen, aki 2019 februárjában az illetékes hatóságnál...

2019-07-18 14:51:57

Valótlant állított a hatóság előtt, de lebukott


PÁPA időjárás