Jövő szombaton tartják az örmény genocídium emlékére szervezett programot


2014-04-14 22:20:15  | cikk: Babos Petra  | 


Jövő szombaton tartják az örmény genocídium emlékére szervezett programot főképe
Ma délután tartotta soron következő ülését a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat. A testület határozatképes volt, az ülést Keller Ludmilla elnök vezette. Az első napirendi pontban a képviselők egyhangúlag elfogadták a 2013.évi költségvetésről szóló beszámolót.
A nemzetiségi önkormányzatnak az idei évre összesen 1.126.365 forint áll rendelkezésére.
A testület tárgyalt még az április 26-án, vagyis a jövő szombaton tartandó örmény népirtás évfordulójára rendezendő megemlékezésről is. A program 15 órakor a Pedagógus Művelődési Házban lesz, melyen Rádi Róbert kabinetvezető mond köszöntőt, majd az Urartu Színház vetítéssel egybekötött színvonalas előadását láthatják az érdeklődők.
Vegyes ügyek keretein belül a júliusi kirándulásról esett szó, a testület a tervek szerint az örmény erdélyiekhez látogatna el.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-24 16:06:21

Péntektől Pápai Barokk Vigasságok


ajánlott cikk főképe

2019-07-10 12:55:30

Vígjátékkal zárult a Nyáresték programsorozata


ajánlott cikk főképe

2019-09-15 12:48:04

Kicsik és nagyok, lepkék és denevérek


ajánlott cikk főképe

2019-08-22 21:22:04

Augusztus 24-től gyűjti az aláírásokat az ellenzéki együttműködés


PÁPA időjárás