Tippeljen és nyerjen!


2014-04-15 13:36:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tippeljen és nyerjen! főképe
Ezen a héten tovább folytatódik tippversenyünk a Lombard Pápa ajándékokért, ugyanis szombatig nem érkezett helyes megfejtés a Videoton – Lombard Pápa bajnoki mérkőzés végeredményére. Ezúttal a szombaton 14 órakor kezdődő Lombard Pápa – Győri ETO összecsapás végeredményére várjuk tippjeiket, melyet névvel és telefonszámmal ellátva a mérkőzés kezdetéig küldhetnek el a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címre. A nyertest telefonon értesítjük.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-24 18:26:26

PELC juniális


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 10:31:17

Szakmai szeminárium a Pápai Küzdősport Centrumban


ajánlott cikk főképe

2019-06-02 20:50:09

Perutz FC: Először volt kezdő, győztes gólt lőtt Péter Kristóf


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 20:49:00

Rekordokat úsztak


PÁPA időjárás