Közleményben mondott köszönetet a szavazatokért az LMP jelöltje


2014-04-15 21:24:26  | cikk: mo  | 


Az országgyűlési választásokra beérkezett voksok 100 százalékos feldolgozását követően Nyőgér István, a Lehet Más a Politika Veszprém megye 4. számú egyéni választókerületének képviselőjelöltje közleményben fejezte ki köszönetét a választópolgárok támogatásáért, és gratulált dr. Kovács Zoltánnak, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjének.

- A Lehet Más a Politika képviselőjelöltjeként köszönöm a rám adott szavazatokat, valamint köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik az LMP listáját, s közvetve parlamenti bennmaradását támogatták, amely – Szél Bernadett társelnökünk szavait idézve – „esély Magyarország számára”. Egyúttal gratulálok dr. Kovács Zoltánnak és a Fidesz-KDNP-nek, valamint a másik két eredményesebb jelöltnek. A civil zöld szervezetek 12 pontját és a kapcsolódó nyilatkozatot, melyet aláírtam, a térségünkből mandátumot szerzett képviselőknek is figyelmébe ajánlom – közölte Nyőgér István.
A képviselőjelölt közleményében megjegyezte azt is, az LMP önállóan készül az európai parlamenti választásokra, jelenleg aláírásgyűjtéssel igyekeznek közelebb hozni pártjuk politikáját a választópolgárokhoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-25 15:15:52

Közműcsere a Juhar utcánál


ajánlott cikk főképe

2019-09-27 10:48:03

Családi fotóalbum - Kerecsényi Zoltán


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 21:38:13

Dr. Áldozó Tamás nyerte a polgármester választást városunkban


ajánlott cikk főképe

2019-07-10 08:58:52

Utazó digitális élményközpont a könyvtárban


PÁPA időjárás