A Fidesz győzelmét ünnepelték a polgári körben


2014-04-19 00:40:14  | cikk: HuHa  | 


A Fidesz győzelmét ünnepelték a polgári körben főképe
A Fidesz-KDNP pártszövetség győzelmét ünnepelték a Pápai Polgári Kör tagjai áprilisi összejövetelükön. A rendezvény előtt Rabi István, a kör elnöke úgy fogalmazott, szokatlan programot tartanak, hiszen ezúttal csupán örömüknek adnak hangot a választásokon elért győzelemért.   A csütörtök este az Ipartestület Székházában tartott találkozón az elnök ismertette és értékelte az országgyűlési képviselő választások eredményét és azt hangsúlyozta, Európában is egyedülálló, hogy egy politikai erő kétszer egymás után kétharmados győzelmet arat a választásokon, a Fidesz-KDNP-nek pedig ez sikerült. A beszélgetős estén az elnök a szélsőjobb oldal előretörésének veszélyére figyelmeztetett és szólt a baloldali politikai tömörülés súlyos vereségéről is. A rendezvényen időközben megjelent dr. Kovács Zoltán, a térség ismét megválasztott országgyűlési képviselője, aki a Városházán tartott megbízólevél átadási ceremóniáról érkezett. A polgári kör tagjai tapssal fogadták az immár ötödik alkalommal győztes politikust, aki köszönetet mondott segítőinek és azoknak, akik újra bizalmat szavaztak neki munkája folytatásához.
Az összejövetel végén egy üveg somlai is előkerült, így ünnepelte a polgári kör támogatottjuk sikerét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-04 17:46:31

60 facsemete a tapolcafői kerékpárút mentén


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 15:24:47

Augusztusban lehet az első városi nagyrendezvény


ajánlott cikk főképe

2020-01-13 14:46:22

Új autót kaptak az önkéntes tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2020-04-29 20:50:33

Megkezdődött a kivitelezés a Külső-Várkertben