Kiváló hangulat a nyugdíjas majálison


2014-05-09 21:22:06  | cikk: Babos Petra  | 


Kiváló hangulat a nyugdíjas majálison főképe
Nyárias meleg, örökzöld slágerek, jó hangulatú beszélgetések, önfeledt táncolás és nótázás. Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete szervezésében megtartott hagyományos nyugdíjas majálist. A programnak a festői környezetben lévő Malom-tó adott otthont péntek délután. A tavalyi évhez hasonlóan az idei tavaszi majális is a megszokottól eltérő keretek zajlott, hiszen a nyugdíjasok kimentek a természetbe, s nem szerveztek kötött programokat, csak élvezték a jó időt és a kellemes zenét, mulatozást.
Baán Éva, az egyesület elnöke elmondta, a program célja a jó hangulat, az együtt ünneplés.
- A Malom-tó gyönyörű környezetet biztosít a nyugdíjasok számára egy kellemes délutáni programra. Az ilyen rendezvények nagyon népszerűek, általában eszünk egy finom gulyáslevest és mellé iszunk egy-egy pohár bort. Idén kétszázötvenen gyűltünk össze, s éreztük jól magunkat. Ilyenkor a születésnaposokat is köszöntjük, majd táncolunk és énekelünk.
A nyugdíjasok egybehangzó véleménye szerint nagyon jók az ilyen jellegű rendezvények, mert ilyenkor kötetlenül tudnak beszélgetni, s mindeközben a friss levegőn lenni és sétálni.
A talpalávalót ezúttal Szórádi Gábor és édesapja húzta.
A programra sokan kerékpárral érkeztek, de voltak olyanok is, akik kisétáltak a hangulatos kis tóhoz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-17 21:09:15

János vitéz, kicsit másként


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 13:22:38

Jól halad a munka a Városi Sportcsarnoknál


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 21:32:16

Kézbe vehető történelem - Értékes lelet került elő Pápa határában


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 20:52:51

Kiszámolós