Színes programok a városi gyereknapon


2014-06-01 19:59:44  | cikk: Babos Petra  | 


Színes programok a városi gyereknapon főképe
Gyermekzsivajtól hangos ma délután az Erzsébet liget, hiszen a jó időnek köszönhetően sokan kilátogattak a városi gyermeknapra. A délután kiváló hangulatát Hanci és Satyka bohócok alapozták meg, akik hamar vidámságot és mosolyt csaltak a gyerekek arcára. Eközben pillanatok alatt meg is telt a liget gyerekekkel és a szüleikkel.
A két jól ismert bohócot Szép Bence, a „legrosszabb bűvész” követte a liget színpadán.
A fiatalember 13 éves kora óta foglalkozik bűvészettel, amely mára már hobbiból foglalkozássá vált. 2006-ban Las Vegasban, 2007-ben Chicagóban végezett különböző kurzusokat, majd járt a világ legnagyobb bűvésztalálkozóján is. Nem bűvésznek tartja magát, hanem egy olyan előadónak, aki használ bűvésztrükköket egy-egy produkciójában. Bence stand-up comedy műsorokat is készít, ezért előadásaiból nem hiányzik a humor sem. Ezt a pápai közönség is tapasztalhatta, hiszen az interaktív műsor sok-sok kacagással párosult.
Bence érdeklődésünkre elmondta, Pápán már nem először jár, mindig szívesen tér vissza városunkba. Végül azt üzenete minden kisgyermeknek, hogy ne féljenek a bűvészektől, merjenek segíteni nekik, és járjanak el minél több ilyen szórakoztató programra, amikor csak lehetőségük adódik.
A délután még számos meglepetést tartogatott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az ügyes kezűek kézműveskedhettek, de népszerű volt a fa körhinta, valamint a többi ügyességi és logikai fajáték is. Újdonságnak számított a szelektív hulladékgyűjtési foglalkozás is, melynek során a gyerekek megtanulhatták, melyik színű konténerbe, mit is kell helyezni. A bátrabb gyerekek fel is ülhettek a kukásautóra, ami Kiss Botond szerint nagyon jó volt. A kisfiú a Zöld játszóházban PET palackból virágot is készített édesanyjának a Háromhatár Kulturális és Sportegyesület és a Közszolg.Kft. közreműködésével.
A szervezők a legapróbbakra is gondoltak, őket bébi játékszőnyeg és kreatív képességfejlesztő játékok várták.
Idén a gyermeknapon négylábú kedvenceket is örökbe lehetett fogadni a Pápai Humán Állatvédők Egyesülete és a Második Esély Pápai Állatmentő Csoport jóvoltából.
A ligeti színpadon fellépett még a Bóbita Zenekar és a Black Bunny Rock and Roll Club is, akik fergeteges hangulatot varázsoltak bemutatójukkal.
Újdonságnak számított még a gigabike és a trükkös bringa, amelyeket sok kisgyermek szívesen kipróbált, hiszen olyan hatalmas biciklin és hátrafelé tekerhető háromkerekűn sosem ülhettek még.
H. Németh Evelin szüleivel látogatott el az Erzsébet ligetbe, ahol sok mindent kipróbáltak, például pónilovagolt, gólyalábazott, biciklizett és célba is dobott egy játékban. Reméli, jövőre is hasonlóan színes programokkal várják gyermeknapon.
A gyermeknap elmaradhatatlan része az ugrálóvár, a pónilovaglás, a vattacukor, az arcfestés, a körhinta és a kisvonatozás, ami idén is nagy sikert aratott a népes gyereksereg körében.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 21:06:34

Akik az értékeket gyűjtik, őrzik és közvetítik


ajánlott cikk főképe

2020-04-29 15:10:20

Online játékok, házhoz megy a könyv - Digitális térben működik a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 14:39:49

1848/49-re emlékezve - ünnepség a Munkácsyban