Földi Tünemény - fotókiállítás


2009-08-24 20:20:32  | cikk:  | 


A Magyar Fotográfia Napja alkalmából augusztus 28-án pénteken, 17 órakor nyílik ifj. Vasuta Gábor, természetfotós kiállítása  Földi tünemény címmel, a Jókai Mór Művelődési Központ színházépületének emeleti előterében. A kiállítás megnyitja Horváth Géza fotóművész, operatőr.


Babos Petra


Képek:

nincsenek képek

Vasuta Gábor
2001 óta fényképezek. Célom egy természettudományi arhívum létrehozása, így szinte mindent fényképezek, ami él és mozog. A hazai famatuzsálemeket is szeretném közkincsé tenni fotókkal, hisz az idős fák a legsérülékenyebbek mai világunkban. Gyermekkoromra nagy hatással volt Schmidt Egon és Bécsy László, a mai napig hitvallásuk szerint élek. A fényképezéshez digitális technikát használok. vasuta.freeblog.hu
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet