Indulhat a játék! Bontják a kordont a Fő téri játszótér körül


2014-06-07 10:02:48  | cikk: HuHa  | 


Indulhat a játék! Bontják a kordont a Fő téri játszótér körül főképe
Elbontják a kordont a Fő téri új játszótér körül. Ez azt jelenti, hogy mától a kicsik birtokba vehetik a játékokat. A játszótéren hét, különböző korosztálynak szóló mászókából, csúszdából, alagútból álló játékbirodalmat alakítottak ki az elmúlt hetekben, hogy a két-háromévesektől a tizenévesekig minden gyermek megtalálja a neki kedves szórakozási lehetőséget. A játékok alatt biztonsági ütéscsillapító szőnyeget helyeztek el, a nyári forróságban a nagy fák adnak kellemes árnyékot az apróságoknak, a szülők, kísérők a közelben elhelyezett pihenőpadokon nézhetik gyermekeiket. A játékok biztonságos távolságra vannak a teret körülvevő úttestektől, így a gépjárműforgalom sem veszélyezteti a kicsiket. A játszótér üzembe helyezésével a vízenjáró szökőkutat is elindítják, ami ugyancsak nagy élvezetet jelenthet a Fő téri játszótér használóinak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 15:35:49

Csak sürgős műtéteket, beavatkozásokat végezhet a kórház


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 11:47:52

A reneszánsz zseni és kora - Dürer-kiállítás nyílik az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 17:04:45

Minden út a Forrás tanösvényhez vezet