Kéttornyúlakon is üléseztek a képviselők


2014-07-02 18:10:48  | cikk: mo  | 


Kéttornyúlakon is üléseztek a képviselők főképe
A holnapi városi képviselő-testületi ülésen tárgyalandó előterjesztéseket véleményezték és beszámolót hallgattak meg a településrész képviselői Kéttornyúlakon ma délután. A képviselők – Kovács Tiborné, Magvasi Józsefné, Szabó Attiláné, Velti József – és az elnök, Máté István öt igen szavazat mellett elfogadásra javasolták a 2014. évi költségvetésről szóló; a pénzbeli és természetben nyújtott szociális, valamint a gyermekek és a fiatal felnőttek rászorultságára tekintettel nyújtható ellátásokról és az ezzel kapcsolatos eljárási szabályokról szóló; valamint a Pápa városban biztosítható személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, azok igénybevételének rendjéről, a fizetendő térítési díjak megállapításáról szóló önkormányzati rendelet módosítását.

Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzata egyhangúlag megszavazta a Közterület-felügyelet településrészt érintő tevékenységéről szóló beszámolót. A szóbeli kiegészítésben Radó István elmondta, illetékességi területükön mintegy 1200 intézkedést hajtottak végre, ezen felül közel 300 közlekedésrendészeti eljárást teljesítettek. A közterület-felügyelet vezetője tájékoztatott arról is, az intézmény munkatársai 2013 decemberétől látnak el rendészeti feladatokat.
A Közterület-felügyelet Kéttornyúlakon öt alkalommal végzett ellenőrzést, négy esetben figyelmeztető jellegű intézkedést tettek, jobbára az ingatlan előtti közterület tisztán tartásának elmulasztása miatt kellett intézkedni a dolgozóknak, míg egy esetben jogosulatlan közterület-használat ügyében jártak el.
Radó István megjegyezte, többnyire tiltott, nyílt területi égetés, köztisztasági szabálysértés, engedély nélküli közterület-használat és illegális hulladéklerakás miatt indítottak eljárást az elmúlt fél évben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-27 22:21:51

Amerikai parancsnok követi a norvégot a Nehéz Légiszállító Ezred élén


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 17:41:26

A nyugdíjas egyesület hölgy tagjait köszöntötték


ajánlott cikk főképe

2019-03-17 22:17:40

A lovardában jártak a tókerti óvodások


ajánlott cikk főképe

2019-03-07 18:37:37

Éjszakázz a múzeumban - A Kékfestő Múzeum legújabb programja


PÁPA időjárás