A Vízmű felkészült a forróságra - Ismét lesz vízosztás a Kossuth utcán


2014-07-17 13:19:07  | cikk: mo  | 


A Vízmű felkészült a forróságra - Ismét lesz vízosztás a Kossuth utcán főképe
A fokozódó melegre való tekintettel ismét vízosztásra készül a Pápai Vízmű Zrt. A meteorológiai jelentés szerint bár frissítő záporokra továbbra is számítani kell, de a Kárpát-medencébe áramló egyre melegebb léghullámok miatt fokozódik a hőség. Szili Ágnes, a Pápai Vízmű Zrt. laboratórium-vezetője elmondta, társaságuk teljes mértékben fel van készülve a forrósággal járó megnövekedett vízfogyasztásra, ellátási területükön továbbra is kiváló minőségű csapvizet biztosítanak a lakosság számára.

Szili Ágnestől megtudtuk, a Vízmű önkéntesei, a közösségi szolgálatot végző középiskolás diákok holnaptól hűtött csapvizet kínálnak a járókelőknek. A vízosztás helyszíne ezúttal is a Kossuth utca lesz, ahol hétfőtől péntekig 10-18 óráig és szombaton 9-13 óráig frissíthetik szervezetüket az arra járók egy pohár vízzel.

Ugyancsak a pillanatnyi felfrissülést szolgálja a párakapu, amely a sétálóutcán már nyár eleje óta ad enyhülést a járókelőknek. A Vízmű munkatársai a napokban a Fő térre is kihelyeztek egy párakaput. Ezek mindegyike 8-20 óra között szórja a vízpermetet, biztosítva a felfrissülést az arra közlekedőknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-19 18:04:23

Három járda


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 22:24:30

A Magyar Máltai Szeretetszolgálatról a Gondolkodó Körben


ajánlott cikk főképe

2019-05-22 12:06:23

Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját az Acsády sportpályán


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 23:00:54

Kastélykapu-avató a szentendrei mesterek műhelyében


PÁPA időjárás