Kétméteres támadót igazolt a Lombard Pápa


2014-07-28 10:16:58  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.pandurii-tg-jiu.  | 


Kétméteres támadót igazolt a Lombard Pápa főképe
A Lombard Pápa vezetősége továbbra is gőzerővel dolgozik a csapat megerősítésén, ennek eredményeképpen újabb játékossal bővült Mátyus János kerete. A gárda új igazolása a 203 centiméter magas, 24 éves, jobb lábas szerb támadó, Sasa Popin. A csatár eddigi pályafutása során több együttesben is megfordult, 2012-ben a szerb FK Novi Pazarhoz igazolt, majd még abban az évben az első osztályban is bemutatkozott. A következő szezont a román első osztályban szereplő CS Pandurii Târgu Jiu alakulatánál kezdte, majd a szintén román első ligás Săgeata Năvodarinál folytatta pályafutását, innen érkezett Pápára. A hórihorgas, 203 centiméter magas csatár három évre kötelezte el magát a bakonyaljai alakulathoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-20 20:38:11

A csapategység hozta meg a remélt sikert


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-07-04 17:32:36

Foci délelőtt, délután


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:26:02

Mentősök horgászversenye


PÁPA időjárás