U19 EB: Jelesre vizsgázott a Perutz Stadion


2014-07-28 16:34:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U19 EB: Jelesre vizsgázott a Perutz Stadion főképe
Az elmúlt héten három találkozót is Pápán rendeztek az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzései közül. Kedden Németország Szerbiával (2-2), Ukrajna Bulgáriával (1-0), pénteken Szerbia Bulgáriával (1-0) csapott össze. A Perutz Stadionban mindkét játéknapon zökkenőmentesen zajlottak le a találkozók, a pálya is kitűnőre vizsgázott, a szakadó eső ellenére kifogástalan talaj fogadta a csapatokat. A házigazdák munkájával az UEFA illetékesei is elégedettek voltak, ennek elismeréseképpen Tóth Péter, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ügyvezető igazgatója a záró mérkőzést követően elismerő plakettet vehetett át az Európai Labdarúgó-szövetség delegáltjától, Ludovico Micallef-től.
- A torna előtt abban reménykedtünk, hogy a viszonylag szűkösebb lehetőségeink ellenére mindent meg tudunk tenni a kifogástalan rendezésért, és jó házigazdák leszünk – nyilatkozta Tóth Péter – a visszajelzések alapján szerénytelenség nélkül elmondhatom, hogy ez sikerült. Kedden mindkét mérkőzésen szakadt az eső, ez a szakszerű munkának köszönhetően a centerpályán egyáltalán nem látszott meg, a szövetség képviselői ezt külön kiemelték. Az UEFA minden rendező helyszínen az utánpótlásnak próbált ajándékokkal kedveskedni, így azok a PELC-es gyerekek megtarthatták a felszerelést (pólót, nadrágot, sportszárat) amiben a csapatokat a gyepre kísérték, emellett a klub tíz mérkőzés labdával is gazdagodott. Végezetül szeretném megköszönni a Városgondnokság, a Sportcsarnok, a PELC és a Lombard Pápa munkatársainak munkáját, sokat dolgoztak, ennek köszönhető, hogy jól megfeleltünk.
Az ügyvezető igazgató hozzátette, szeretné azon szurkolók megértését kérni, akik az eső elől nem tudtak a fedett lelátó alá behúzódni, ugyanis az UEFA szigorú szabályai miatt a lefoglalt helyeket fenn kellett tartani a csapatok kísérői valamint a VIP vendégek részére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-02 09:03:47

Hétvégén rajtol az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 16:49:25

Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:11:27

1149 gól született


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 19:26:41

A Győr vihette haza az emlékserleget


PÁPA időjárás