Fűkaszát lopott – a nyomozás lezárult


2014-08-18 22:03:05  | cikk:  | 


Egy Pápa környéki településen élő idős ember fűkaszáját tulajdonította el a megalapozott gyanú szerint 2014 júliusában a 31 éves K. Roland, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.
A sértett 2014. július 10-én délelőtt észlelte, hogy a házához tartozó egyik melléképület lakatját leverték és onnan ellopták a több tízezer forintot érő damilos fűkaszáját, valamint néhány kerékpáralkatrészét. A helyszíni szemlét követően az adatgyűjtés során szerzett információk alapján pár órával később otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit. Előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásakor beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy előző éjszaka azért ment a 75 éves idős férfi udvarára, mert tudta, van neki fűkaszája. A melléképületen levő lakatot egy helyben talált szerszámmal leütötte, majd az ott megtalált kaszát magával vitte. A lopott tárgyat később önként átadta a nyomozóknak, amely így visszakerülhetett jogos tulajdonosához.
A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás során keletkezett iratokat a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban vádemelési javaslattal adta át a Pápai Járási Ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves pápai nő ellen.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2018. augusztus 23-án, hogy aznap délután Pápa belvárosában egy ismeretlen nő megszólította, majd minden előzmény nélkül bántalmazni kezdte. Az adatgyűjtés eredményeként...

2018-09-05 14:50:33

Bántalmazott egy járókelőt, a rendőrök elfogták


Lopás vétség és csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 32 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves pápai nő 2018. április 5-én délután az egyik helyi üzlet előtt egy mobiltelefont...

2018-12-21 13:28:10

Telefont és pénztárcát lopott


ajánlott cikk főképe

2018-10-30 10:55:23

Tíz baleset az elmúlt héten


Egy pulóverről szakította le az áruvédelmi eszközt az egyik pápai áruházban egy lovászpatonai férfi. A rendőrök előállították a helyi kapitányságra.

A  nyomozás adatai szerint egy 19 éves lovászpatonai férfi 2018. október 2-án délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban. Az üzlet...

2018-10-04 18:51:49

Eltávolította az áruvédelmi eszközt