Fűkaszát lopott – a nyomozás lezárult


2014-08-18 22:03:05  | cikk:  | 


Egy Pápa környéki településen élő idős ember fűkaszáját tulajdonította el a megalapozott gyanú szerint 2014 júliusában a 31 éves K. Roland, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.
A sértett 2014. július 10-én délelőtt észlelte, hogy a házához tartozó egyik melléképület lakatját leverték és onnan ellopták a több tízezer forintot érő damilos fűkaszáját, valamint néhány kerékpáralkatrészét. A helyszíni szemlét követően az adatgyűjtés során szerzett információk alapján pár órával később otthonában igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit. Előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásakor beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy előző éjszaka azért ment a 75 éves idős férfi udvarára, mert tudta, van neki fűkaszája. A melléképületen levő lakatot egy helyben talált szerszámmal leütötte, majd az ott megtalált kaszát magával vitte. A lopott tárgyat később önként átadta a nyomozóknak, amely így visszakerülhetett jogos tulajdonosához.
A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás során keletkezett iratokat a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban vádemelési javaslattal adta át a Pápai Járási Ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Hamis magánokirat felhasználása miatt indult büntetőeljárás egy 63 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint a 63 éves pápai V. Zoltán 2018. október 15-én megjelent az egyik helyi gépjármű eredetiség-vizsgálatot...

2019-05-13 09:39:49

Meghamisította az adásvételi szerződést


Hamis magánokirat felhasználása miatt indult büntetőeljárás egy 32 éves sajókeresztúri férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves sajókeresztúri férfi 2018. február 28-án délelőtt Pápateszéren egy tehergépkocsival...

2019-04-05 08:59:33

Meghamisította a baleseti kárbejelentő lapot


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 09:19:05

Nem adott elsőbbséget


Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján egy 54 éves helyi nő 2018. június 26-án a délelőtti órákban Pápán közlekedett személygépkocsijával. Haladása során...

2019-04-11 13:24:15

Körforgalomban ütötte el a kerékpárost


PÁPA időjárás