Holnap estig látogatható a Tablókiállítás


2014-08-23 11:10:42  | cikk: HuHa  | 


Holnap estig látogatható a Tablókiállítás főképe
Vasárnap 18 órakor zárja kapuit a Tablókiállítás, mely egy hónapon át fogadta a látogatókat a Városi Sportcsarnokban. Az országosan is egyedülálló tárlaton közel 800 pápai középiskolai tabló látható - a 19. század legvégén készülttől egészen napjainkig -, s rajtuk közel 24 ezer diák és több ezer pedagógus képe.
A monumentális kiállítást az elmúlt hetekben közel kétezren tekintették meg, önmagukat és ismerőseiket, családtagjaikat megkeresve az iskolánként rendezett tablók között, emlékeket idézve, múltba tekintve.
A tárlat ma és holnap még várja az érdeklődőket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-28 23:33:27

Reagált és értékelt Grőber Attila


ajánlott cikk főképe

2019-12-22 23:06:32

Négy gyertya ég


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:56:10

Tűsarkú helyett egy pelenkás totyogó


ajánlott cikk főképe

2019-11-15 11:17:41

Kozák János lett a PVCNÖ új elnöke