Költözik a Közszolg


2014-09-08 08:42:20  | cikk: HuHa  | 


Költözik a Közszolg főképe
Szeptember 15-étől új helyen, az Árok utca-Ányos Pál utca sarkán kialakított irodaházban működik a Közszolg Kft. A hulladékszállítást és kezelést végző cég ügyfélszolgálati irodája és székhelye is az új épületben kap helyet, így jövő hét elejétől megszűnik az Árkádia soron lévő ügyfélszolgálat és az Anna téri irodák is. A költözés ezen a héten zajlik, ezért mától péntekig szünetel mind a személyes, mind a telefonos ügyfélfogadás – tájékoztatta hírportálunkat Mészáros Csaba ügyvezető. Mint megtudtuk, az új helyen változik az ügyfélfogadás rendje is: szeptember 15-étől kedden 8-12 óráig fogadják az ügyfeleket és pénteken nem lesz ügyfélfogadás.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-12 07:12:10

Magyarnak lenni és maradni az USA-ban


ajánlott cikk főképe

2019-03-15 10:34:25

Szeretet, nyitottság és humor


ajánlott cikk főképe

2019-06-29 18:05:22

Borverseny az evangélikusoknál


ajánlott cikk főképe

2019-03-24 19:55:35

A zsidó tavaszünnep


PÁPA időjárás