Programokról döntött a PNNÖ


2014-09-11 15:55:17  | cikk: mo  | 


Programokról döntött a PNNÖ főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat (PNNÖ). A képviselők elfogadták a nemzetiségi önkormányzat 2014. évi első féléves beszámolóját. Elhangzott, a PNNÖ csaknem 1.300.000 forintból gazdálkodhat az év második felében.
A testület döntött a következő hetek programjairól is. Szeptember 20-án a pápai delegáció képviselteti magát a leinefeldei Interkulturális Hét programjain, ahol bemutatkozási lehetőséget kapott a Bakonyjákói Nemzetiségi Tánccsoport.
A Német Nemzetiségi Napot október 4-én, 16 órakor tartják a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában. A műsorban fellép a Gannai Asszonykórus, a Bakonyjákói Nemzetiségi Tánccsoport, a Győri Harmonikás Együttes, valamint a Vajda lakótelepi Óvoda és a Munkácsy-iskola nemzetiségi csoportjai. A rendezvény előestéjén a sváb falvak építészetével kapcsolatos festménykiállítás nyílik a Pedagógus Művelődési Házban, 17 órakor.
Az ülésen kiderült az is, a támogatási szerződések szerint a Munkácsy-iskola Kertvárosi Gyermekekért Alapítványa és a vajdai óvoda megkapta a 2014. évi támogatási összeget, melyet a nemzetiségi oktatásban használhatnak fel. Az iskola 100 ezer forintból, az óvoda 30 ezer forintból gazdálkodhat e tekintetben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-18 17:07:22

Jótékonysági est a szegényekért


ajánlott cikk főképe

2019-10-19 20:32:39

Jótékonysági gálaest a pápai ferences - és a nagydémi Kisboldogasszony-templom javára


ajánlott cikk főképe

2019-08-01 15:51:04

Közösen a városért - dr. Áldozó Tamás a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 20:49:03

Kezedben a jövőd - Pályaválasztási kiállítás


PÁPA időjárás