Pápán is kaphatóak jegyek a Lombard hétvégi bajnokijára


2014-09-15 17:56:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápán is kaphatóak jegyek a Lombard hétvégi bajnokijára főképe
Az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában a Lombard Pápa együttese a Puskás Akadémiával csap össze. Aki szeptember 20-án a Pancho Arénában szeretné buzdítani a pápai csapatot, lehetősége van Pápán megváltani a belépőjét, ugyanis a Perutz Stadion pénztárában a Lombard szimpatizánsai is vásárolhatnak elővételben jegyet a vendégszektorba 1.000 forintos áron, a gyermekek részére ingyenes jegyet ad ki a vezetőség.
További hír, hogy ahogy arról korábban többször beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség döntése értelmében szeptember 15. után kizárólag szurkolói kártyával lehet bejutni az NB I-es labdarúgócsapatok mérkőzéseire. Pozitívum, hogy azon szurkolók, akik nem tudták szeptember 15-ig kiváltani a klubkártyát, azok november 16-ig továbbra is ingyenesen tehetik meg. A csapathoz kapcsolódó friss hír, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága öt Ligakupa-mérkőzés helyszínét, és abból négy időpontját is megváltoztatta, egy változtatásban a Lombard Pápa is érintett - tudatta a szövetség. A szeptember 16-án 17 órára kiírt Sopron elleni mérkőzést három órával korábban, 14 órakor a műfüves pályán rendezik meg.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést