Gombkötő Károly: Építsük közösen a jövőt!


2014-09-24 12:45:40  | cikk: mo  | 


Gombkötő Károly: Építsük közösen a jövőt! főképe
A 6. számú választókerület független egyéni képviselőjelöltje, Gombkötő Károly tartott sajtótájékoztatót ma délelőtt. A képviselőjelölt 46 esztendeje él a Lehel utcában. A sajtótájékoztatón a választókerület 42 utcájában élő 2490 választópolgár életkörülményeinek javítására tett javaslatait részletezte. Gombkötő Károly azt hangsúlyozta, miután a Pápai Hús 1913 Kft. az egyik legnagyobb adózója a városnak, valamint sokszáz pápainak és környékbelinek ad munkát, törekedni kellene a húsüzem környezetének szebbé, élhetőbbé tételére. A jelölt szerint ki kell szélesíteni a jelenleg négy méteres útburkolatot a Lehel utcában, alkalmassá téve a többtonnás áruszállító kamionok közlekedésére. Ezenkívül szorgalmazni kell a gyár oldalában megfelelő számú és kialakítású parkolóhelyek létesítését – emelte ki a képviselőjelölt.

Gombkötő Károly beszélt arról is, fontosnak tartja az utak, járdák karbantartását, az utak és a járdák közötti zöld területek, vízelvezető árkok tisztán tartását, a környező utcákban lévő fák ápolását. Mind a lakosságnak, mind pedig a Városgondokságnak nagyobb gondot kell fordítani az évszakos feladatok elvégzésére, különös tekintettel a lombeltakarításra és a hóeltakarítási munkálatokra – tette hozzá a képviselőjelölt. Gombkötő Károly megjegyezte azt is, amennyiben bekerül a városi képviselő-testületbe, különös figyelmet fog fordítani a közterületen dolgozó közfoglalkoztatásban résztvevők munkájára.

A jelölt szólt a közlekedésbiztonság érdekében megfogalmazott javaslatairól is. Véleménye szerint több gyalogátkelőhelyet kellene kialakítani a körzetben, legfőképpen a húsgyár környékén. A közbiztonság javítása céljából erősíteni kellene a körzeti megbízotti hálózatot és összehangoltabb munkavégzésre lenne szükség a rendőrjárőrök, a Polgárőrség és a Közterület-felügyelet tevékenysége tekintetében.

- Nem az a célom, hogy az elmúlt négy vagy az elmúlt 20 évet bíráljam, hanem az, hogy a jövőt építsük, egyetértésben a választópolgárokkal és az önkormányzattal – jelentette ki Gombkötő Károly.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:21:48

Hétfőtől bezárnak az iskolák, az óvodákról, bölcsődékről az önkormányzatok döntenek


ajánlott cikk főképe

2020-01-13 14:46:22

Új autót kaptak az önkéntes tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 12:16:46

Közös séta az új járdán


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 19:08:50

A Pápai Hús sonkával mond köszönetet az ESZI dolgozóinak