Megtalálták a baleset feltételezett okozóját


2014-09-24 22:30:14  | cikk:  | 


Az egyik pápai lakótelepen, az összetört autójában találtak rá 2014. szeptember 14-én a rendőrök arra a férfire, aki a megalapozott gyanú szerint Mezőlakon okozott balesetet. A férfi a kocsi hátsó ülésén aludt, az egyenruhások keltették fel.
A sértett 2014. szeptember 14-én délelőtt értesítette a rendőrséget arról, hogy Mezőlakon, az úttest szélén parkoló autója hátsó részét az éjszaka folyamán egy ismeretlen jármű vezetője megrongálta, majd adatainak hátrahagyása nélkül távozott. A kiérkező rendőrök a baleset helyszínelése során azt a tájékoztatást kapták a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központjától, hogy Pápán, az egyik lakótelepen egy összetört autóban egy férfi alszik. Az egyenruhások hamarosan meg is találtak a rongálódott autót, amelynek színe megegyezett a baleset helyszínen talált anyagmaradványokéval. A kocsi hátsó ülésén alvó E. Péter pápai lakost felébresztették és intézkedés alá vonták. A férfi elmondta, hogy az elmúlt éjszaka járt Mezőlakon gépkocsijával, de a baleset körülményeiről nyilatkozni nem tudott. A 36 éves sofőrt a rendőrök vérvétel céljából előállították a pápai orvosi ügyeletre, majd ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek. A férfi szabadlábon védekezhet.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-31 09:18:50

Lezárt akta: Hegesztőt és sarokcsiszolót lopott


A pápai rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Az eljárás adatai szerint a sértett 2020. február 28- án délután személyesen megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyen ismeretlen elkövető ellen, aki egy helyi italüzletben ellopta a pénztárcáját...

2020-03-02 13:53:11

Együtt ittak, majd meglopta ismerősét


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 11:33:13

Azonosították a pápai baleset feltételezett okozóját


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 15:46:55

Zebrán ütötte el autójával a gyalogost a nő, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták