Folytatódik a kistérségi női kézilabda bajnokság


2009-08-26 11:41:59  | cikk:  | 


Szeptember 12-én a pápateszéri általános iskola tornatermében folytatódik a községek közötti női kézilabda bajnokság. Legutóbb az ugodi csapat nevezett a bajnokságba, így már 4 egyesület küzd meg a bajnoki címért a 4 hét során. A tavaszi szezonban Vaszar csapata végzett az élen, őket követi a Tesco Pápa alakulata. Jelen pillanatban Pápateszér a bronzérmes, míg a frissen alakult ugodiak igyekeznek minél több tapasztalatot és meccsrutint gyűjteni a 8 forduló során, ők jelenleg negyedikek. A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás vezetője reméli, hogy a jövő évi bajnokságra további csapatok neveznek és sokkal nyíltabb és színvonalasabb lesz a sorozat.

5. forduló: szeptember 12. (szombat) 15:00   helyszín: Pápateszér
 
Pápateszér – Ugod
Tesco Pápa - Vaszar
Vaszar – Pápateszér
Tesco Pápa – Ugod
Ugod – Vaszar
Pápateszér – Tesco Pápa
 
6. forduló: szeptember 19. (szombat) 15:00       helyszín: Vaszari Sportpálya

7.forduló: szeptember 26. (szombat) 15:00      helyszín: Bakonyszücs

8. forduló: október 3. (szombat)15:00      helyszín: Pápai Gazdasági SzkI


Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása