Ittasan vezetett, lezárult a nyomozás | Pápa Ma

Ittasan vezetett, lezárult a nyomozás


2014-11-07 08:41:03  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya bíróság elé állítási javaslattal zárta le az ellen a pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki a megalapozott gyanú szerint ittasan vezette testvére gépkocsiját. A 29 éves K. L. 2014. szeptember 21-én 11 óra körül igazoltatták a Pápai Rendőrkapitányság járőrei, amikor a testvére tulajdonában levő személyautóval közlekedett az egyik pápai utcában. Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi szeszesitalt fogyasztott, ezért a rendőrök mintavételre előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A kapitányságon található hitelesített légalkohol mérő készülék megerősítette az alkoholfogyasztást. Az eljáró hatóság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a napokban bíróság el állítási javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-25 15:53:37

Értékesítették a lopott akkumulátorokat


2018-07-27 09:17:37

A strandolók biztonságáért


Közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 43 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 43 éves pápai nő 2018. március 21-én feljelentést tett a helyi rendőrkapitányságon, hogy a háza előtt parkoló gépjárművéből ellopták...

2018-07-12 14:51:25

Valótlan feljelentést tett a rendőrségen


2018-06-18 09:13:27

Egy jelzőtábla rongálóját keresi a rendőrség