Ittasan vezetett, lezárult a nyomozás


2014-11-07 08:41:03  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya bíróság elé állítási javaslattal zárta le az ellen a pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki a megalapozott gyanú szerint ittasan vezette testvére gépkocsiját. A 29 éves K. L. 2014. szeptember 21-én 11 óra körül igazoltatták a Pápai Rendőrkapitányság járőrei, amikor a testvére tulajdonában levő személyautóval közlekedett az egyik pápai utcában. Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi szeszesitalt fogyasztott, ezért a rendőrök mintavételre előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A kapitányságon található hitelesített légalkohol mérő készülék megerősítette az alkoholfogyasztást. Az eljáró hatóság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a napokban bíróság el állítási javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 37 éves nemesszalóki férfi 2018. július 1-jén reggel megszerezte egy helyi lakos bankkártyáját és az ahhoz tartozó...

2018-09-20 15:29:17

Más bankkártyáját használta


Lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy 20 éves férfi és egy 18 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi és 18 éves ajkai társa 2018. augusztus 31-én délután bementek az egyik pápai áruházba,...

2018-09-14 11:47:39

Üzletszerűen loptak


Egy pulóverről szakította le az áruvédelmi eszközt az egyik pápai áruházban egy lovászpatonai férfi. A rendőrök előállították a helyi kapitányságra.

A  nyomozás adatai szerint egy 19 éves lovászpatonai férfi 2018. október 2-án délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban. Az üzlet...

2018-10-04 18:51:49

Eltávolította az áruvédelmi eszközt


ajánlott cikk főképe

2018-10-30 10:55:23

Tíz baleset az elmúlt héten