Hangfaltat lopott, előállították | Pápa Ma

Hangfaltat lopott, előállították


2014-11-07 08:42:20  | cikk:  | 


Hangfalat akart ellopni az egyik pápai áruházból egy 19 éves pápai férfi. A körzeti megbízottak előállították. A pápai hipermarketből 2014. november 4-én 20 óra körüli időben érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy vásárlót lopáson értek tetten. A helyszínre érkező Magyar Gábor r. főtörzsőrmester és Németh Zoltán r. törzsőrmester körzeti megbízottak megállapították, hogy I. Dávid az áruházban tartózkodva egy több ezer forintos hangfalat vitt magával a ruhaosztály próbafülkéjébe, amit aztán a kabátjába rejtett, majd megpróbált fizetés nélkül távozni. A pénztárnál azonban a biztonsági őr feltartóztatta a férfit és visszatartotta a rendőrök érkezéséig. A körzeti megbízottak az intézkedés alatt felfigyeltek a szabálysértő zavart viselkedésére. Annak érdekében, hogy tisztázzák, fogyasztott-e kábítószert, az egyenruhások előállították a helyi orvosi ügyeletre vizeletvétel céljából. I. Dávid ellen – szabadlábon hagyása mellett – tulajdon elleni szabálysértés, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pápai Rendőrkapitányság közrendvédelmi és vizsgálati osztálya.   

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-13 08:24:42

Bűn- és baleset-megelőzésről nyugdíjasoknak


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 1-jén 15 órától toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai XI. Civil Majálison.

Az Erzsébet ligetben felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek...

2018-04-25 15:55:02

Rendőrségi meghívó a XI. Civil Majálisra


2018-05-04 08:31:33

Búcsúzunk Aldotól


2018-05-30 07:57:28

Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken