Anya és lánya együtt loptak


2014-11-18 09:34:08  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy pápai anya és leánya ellen folytatott nyomozást. Bolti lopáson érték őket tetten.
Az 53 éves F. R. pápai lakos 2014.július 12-én délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban, ahol a magával hozott ollóval több csomagolt élelmiszer áruvédelmi eszközét is megrongálta. Tette ezt azért, hogy a termékeket észrevétlenül ki tudja lopni az üzletből. A pénztárhoz érve azonban meggondolta magát, és az árukat visszatette az egyik polcra. Cselekményét észlelte a biztonsági őr és értesítette a rendőrséget. Négy nap múlva már 23 éves lányával együtt kereste fel az áruházat, ahol hasonló módszerrel gyümölcslevet, kávét, szalámit és egy tölthető elemet rejtettek a táskájukba. A biztonsági őr ez alkalommal is leleplezte őket a kasszánál. Közel egy hónap kihagyás után az asszony ismét egyedül kereste fel a hipermarketet. Egy csomag kávéról letépte a vonalkódot, majd a ruhája alá rejtette a terméket. Mikor észrevette, hogy figyelik, elővette a kávét és sietve visszatette azt az egyik polcra. A biztonsági őr ezúttal is értesítette a rendőrséget.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az anya és lánya ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait vádemelési javaslattal a napokban küldte meg Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Egy pápai lakásban találtak rá a helyi körzeti megbízottak egy körözés alatt álló külföldire.

A pápai körzeti megbízottak - Bálint Balázs rendőr törzszászlós és Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester - 2018. július 13. július 12-én délelőtt egy pápai lakásban igazoltattak...

2018-07-13 16:03:27

Garázdaság miatt körözték a külföldit


Lopás, valamint rongálás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 41 éves pápai férfi ellen.

Az egyik pápai vendéglátóegység vezetője értesítette a rendőrséget 2018. július 1-jén 2 óra körül, hogy az éjszaka folyamán az étterem tulajdonában álló három gépkocsi nyitószerkezetét...

2018-07-05 16:24:50

Egy gépkocsit feltört, kettőt megrongált


Lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy 20 éves férfi és egy 18 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi és 18 éves ajkai társa 2018. augusztus 31-én délután bementek az egyik pápai áruházba,...

2018-09-14 11:47:39

Üzletszerűen loptak


Közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 43 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 43 éves pápai nő 2018. március 21-én feljelentést tett a helyi rendőrkapitányságon, hogy a háza előtt parkoló gépjárművéből ellopták...

2018-07-12 14:51:25

Valótlan feljelentést tett a rendőrségen