Anya és lánya együtt loptak | Pápa Ma

Anya és lánya együtt loptak


2014-11-18 09:34:08  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy pápai anya és leánya ellen folytatott nyomozást. Bolti lopáson érték őket tetten.
Az 53 éves F. R. pápai lakos 2014.július 12-én délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban, ahol a magával hozott ollóval több csomagolt élelmiszer áruvédelmi eszközét is megrongálta. Tette ezt azért, hogy a termékeket észrevétlenül ki tudja lopni az üzletből. A pénztárhoz érve azonban meggondolta magát, és az árukat visszatette az egyik polcra. Cselekményét észlelte a biztonsági őr és értesítette a rendőrséget. Négy nap múlva már 23 éves lányával együtt kereste fel az áruházat, ahol hasonló módszerrel gyümölcslevet, kávét, szalámit és egy tölthető elemet rejtettek a táskájukba. A biztonsági őr ez alkalommal is leleplezte őket a kasszánál. Közel egy hónap kihagyás után az asszony ismét egyedül kereste fel a hipermarketet. Egy csomag kávéról letépte a vonalkódot, majd a ruhája alá rejtette a terméket. Mikor észrevette, hogy figyelik, elővette a kávét és sietve visszatette azt az egyik polcra. A biztonsági őr ezúttal is értesítette a rendőrséget.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az anya és lánya ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait vádemelési javaslattal a napokban küldte meg Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 16-án Pápán tartja a „Házhoz megyünk!” országos rendőrségi bűnmegelőzési program következő rendezvényét.

A rendőrség munkatársai 10 órától 11 óráig a Pápa, Szabó Ervin u. 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában kialakított...

2018-05-10 17:10:04

„Házhoz megyünk” Pápán


2018-06-01 14:29:12

Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


2018-04-11 13:25:51

Három autót rongált meg


Időpont: 2018. április 28. (szombat) 9 órától 11 óra 30 percig

Helyszín: Pápai Rendőrkapitányság  8500 Pápa, Széchenyi u. 18.

Programok:

-Előállító helyiség megtekintése

-Ujjnyomat vétel

-KRESZ tesztek és vagyonvédelmi teszt kitöltése

2018-04-19 13:14:06

Meghívó a Pápai Rendőrkapitányság nyílt napjára