A Lion’s Garden-ben jártak a mezősök


2014-12-01 08:06:06  | cikk:  | 


A Lion’s Garden-ben jártak a mezősök főképe
A Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium negyven vendéglátó képzésben tanuló diákja Börötzffyné Sári Dóra és Matting Mónika szaktanárok segítő felügyelete mellett látogatott el a budapesti, négycsillagos hotelbe, ahol is a tantermi körülmények között megtanultakat volt szerencséjük „élőben” is lekövetni, megtapasztalni. Két lelkes és nagyon kedves helyi kísérő „idegenvezetésével” bejárták a szállodát, betekintést nyerhettek féltett kulisszatitkokba. A magyarországi vendéglátás és idegenforgalom méltán világhírű szentélyében a pápai leendő vendéglátósok megannyi élménnyel, tapasztalattal, hasznos információval gazdagodtak. A tanulmányi kirándulásról készült képek és szakmai beszámolók mind a tanulók, mind pedig az alma mater szakmai tudásbázisát növelik. Hasznos, örök élményt nyújtó program volt ez a szállodalátogatás, melynek mindenképp lesz folytatása. A pápai „mezősök” csillagtúrája jövő tanévben egy másik szállodában folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-01 17:53:33

Világos jövőkép, fenntartható fejlődés - Az Esterházy2035-ről beszélgettünk Áldozó Tamás polgármesterrel


ajánlott cikk főképe

2019-09-24 19:16:43

Üléseztek a részönkormányzatok


ajánlott cikk főképe

2019-08-22 10:00:59

Ingyenes tanszercsomagot kapnak rászoruló gyerekek a Pápai Tankerületi Központ jóvoltából


ajánlott cikk főképe

2019-12-03 11:32:16

Megtöltötték az angyalok batyuját a munkácsysok


PÁPA időjárás