Kedden érkezik a futsal válogatott


2014-12-01 15:45:57  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Kedden érkezik a futsal válogatott főképe
A magyar futsal válogatott az Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülés jegyében december 2-án Pápán 18 órakor Ciprus válogatottját fogadja. Nemzeti csapatunk szövetségi edzője, Sito Rivera az mlsz.hu-nak úgy nyilatkozott, fontos, hogy minél több időt töltsön együtt a csapat annak érdekében, hogy a március Eb-selejtezőket sikeresen zárják. A selejtezőcsoportban az első kalaposok közül a lehető legnehezebb riválist kaptuk, hiszen a világ egyik legjobbjával, Spanyolországgal kerültünk egy csoportba. A harmadik kalapból Macedónia szerepel a csoportban, méghozzá a minitorna házigazdájaként. A negyedik ellenfél egyelőre nem ismert, az előselejtező csoportok legjobb másodikja kerül mellénk.
- Örülök, hogy a márciusi selejtezők előtt együtt gyakorolhatunk és tervben van több felkészülési mérkőzés a Ciprus elleni találkozókon kívül. Ezúttal is behívtunk új játékosokat, mindenki előtt nyitva áll a kapu, ha kiemelkedően teljesít a bajnokságban. A Veszprém edzője, Madarász János sikeresen adja át tudását játékosainak, ezt bizonyítja, hogy ezúttal három veszprémi játékos is kapott meghívót - mondta Sito Rivera.
A mérkőzésre elővételben a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ pénztáraiban lehet jegyet váltani, meccsnapon a Sportcsarnok jegypénztára 14 órakor nyit. A belépők egységesen 500 forintba kerülnek.

A magyar válogatott kerete: Balázs Zoltán (ETO), Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu), Hegyesi Zsolt (ETO), Lódi Tamás (ETO), Harnisch Ákos (ETO), Komáromi Péter (Berettyóújfalu), Dávid Richárd (Berettyóújfalu), Rábl János (Berettyóújfalu), Lovas Norbert (Berettyóújfalu), Trencsényi János (Berettyóújfalu), Gál István (Berettyóújfalu), Vas Ádám (Veszprém), TataiJózsef (Veszprém), Boromissza Gábor (Veszprém).

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak