Szurkolói miatt pénzbüntetést kapott a Lombard


2014-12-02 20:52:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Szurkolói miatt pénzbüntetést kapott a Lombard főképe
A hétvégi NB I-es forduló után a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága december 2-ai ülésén a Lombard Pápa szurkolóinak botrányos viselkedése miatt megbüntette a pápai együttest – írja az nso.hu. A FEB a Lombard–Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban a Lombardot szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása, a játékvezetők szidalmazása és a vendégcsapat játékosának (Juhász Roland) szidalmazása és fenyegetése miatt 200.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-18 17:26:34

Nemzetközi galambkiállítás a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 19:26:41

A Győr vihette haza az emlékserleget


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 15:48:17

Hat forduló után is veretlen a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-26 20:27:05

Újabb három bajnoki érem


PÁPA időjárás