Dumaszínház: Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs és Felméri Péter Pápán


2014-12-03 23:02:21  | cikk: Babos Petra  | 


Dumaszínház: Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs és Felméri Péter Pápán főképe
Rekeszizmokat kellőképpen megtornásztató stand-up comedy estet tartott a közelmúltban a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében a Dumaszínház három kiváló tagja, Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs és a műsorvezető Felméri Péter.

Kőhalmi Zoltántól megtudtuk, amikor éppen nem poénokat csiszolgat, akkor gyermekivel foglalkozik, vagy kávét főz.
- Három gyermek édesapja vagyok, akik kitöltik a napomat. Miközben a házi feladatot ellenőrzöm, közben poénokat „gyártok”, s mindközben a kávé is fő.

A humoristák elmondták, a közönségre előre nem igazán lehet készülni, csak annyit tudnak, hogy milyen eseményre mennek, falunapra vagy egy céges rendezvényre.
- Pápán mindig nagyon jó közönség vár minket, szeretünk ide jönni. Élvezik a poénokat, tudnak és mernek is nagyot nevetni. Örülünk neki, hogy sokan eljöttek a mostani előadásunkra, ezek szerint népszerűek vagyunk - tették hozzá nevetve.

Beliczai Balázs érdeklődésünkre elmondta, már több mint egy hónapja a pápai fellépésre készült, még egy pápai dalt is írt, amelyben a város nevezetességeit említette meg.
Felméri Péter pedig arról beszélt, hogy mennyire izgulós típus.
- A közönség mindig cserélődik, sosem lehet tudni, hogyan fogadnak minket. Az újszerűség miatt rendszerint nagy kihívás a szereplés, s emiatt izgulok, stresszelek. Amint a színpadra lépek, természetesen elmúlik, s minden jön magától – fűzte hozzá.
A fiatal humoristák szerint a siker titka a hitelesség. Mindenki magát alakítja, a történetek általában a saját életüket mutatják be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 17:47:22

Munkák a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 14:54:42

Vért adtak a tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban