A Szegfű Klubba is megérkezett a Mikulás


2014-12-06 15:00:02  | cikk: mo  | 


A Szegfű Klubba is megérkezett a Mikulás főképe
Idén is jól viselkedtek a Szegfű klubos gyerekek, hiszen a Mikulás ebben az esztendőben is meglátogatta őket. A Télapó minden évben egy-egy újabb verssel köszönti az apróságokat, természetesen most is így tett, majd egy-egy jó szóra magához szólította a gyerekeket, s megajándékozta őket puttonyából.

A Szegfű Klubnál már 15. esztendeje hagyomány, hogy a tagok gyermekeit, unokáit, dédunokáit Mikulás-csomaggal ajándékozzák meg, melyet személyesen a Télapótól vehetnek át a kicsik. Tálos László elmondta, a korábbi éveknek megfelelően idén is műsorral kedveskedtek a megjelenteknek. Mikulás napján mindig más-más oktatási intézmény csoportjai érkeznek a Szegfű Klub közösségéhez, most a Munkácsy-iskola ötödik osztályos tanulói lepték meg adventi műsorral a résztvevőket.
A Szegfű Klub elnöke év végéhez közeledve összegezte az elmúlt időszak munkáját. A klubvezető sikeresnek nevezte a mögöttük hagyott esztendőt, tervezett programjaikat maradéktalanul megvalósították. Tálos László hozzátette, több előadást szerveztek tagjaiknak az idei évben. Összejöveteleiken a legkülönfélébb témákról hallhattak a résztvevők, így a családi rendezvények mellett szerepelt a programban egészségügyi, sport, közéleti és kulturális előadás is. Jó kapcsolatot és együttműködést alakítottak ki a Mária Rádió pápai szerkesztőségével és a Pápai Keresztény Akadémiával. A klub elnöke megjegyezte, jelenleg 80 taggal működnek.

A Szegfű Klub következő rendezvénye december 27-én lesz, ekkor tartják újév-köszöntő évzáró összejövetelüket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-16 23:02:53

Mindenki előtt ott áll a kivezető út a függőségből


ajánlott cikk főképe

2019-09-19 22:13:11

6, 2993, 939 - az útrekonstrukciós beruházást összegezték


ajánlott cikk főképe

2019-12-22 19:09:43

Rocktörténet élőben


ajánlott cikk főképe

2019-12-21 21:47:33

Mézespuszedli, swing muzsika, fotópont


PÁPA időjárás