Kisdiákok a főkapitányságon


2014-12-06 17:00:49  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság szervezésében 15, a pápai járás négy általános iskolájában tanuló roma származású diáknak nyílt lehetősége arra, hogy 2014. december 2-án ellátogasson a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe. A példás magaviseletű és szorgalmú gyermekek elsőként a cigányok múltját és kulturális hagyományait bemutató „Múltunk és jelenünk, színek a roma kultúrából” című kiállítás megnyitóján vettek részt a főkapitányság aulájában, majd megtekintették azt a toborzó kisfilmet, amely a rendőri pálya választását népszerűsíti a roma származású fiatalok körében. A délelőtt második felében közlekedésbiztonsági vetélkedő keretében mérték össze KRESZ tudásukat a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület tíz fiataljával. A vetélkedő alatt arcfestés, a vetélkedőt követően fegyverbemutató várta a diákokat.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:10:30

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves nemesgörzsönyi lakossal szemben folytatott.

A járőrök 2020. május 8-án este Nemesgörzsöny egyik utcájában állítottak meg egy segédmotor-kerékpárt, és ellenőrizték annak vezetőjét. A 41 éves helyi...

2020-05-19 14:12:51

Ittasan vezetett a férfi a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves békási férfit és egy 20 éves dabronyi nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. július 1-jén kora délután, hogy pápai munkahelyének közös helyiségében hagyott mobiltelefonját ismeretlen tettes...

2020-07-03 07:37:49

Rendőrkézen a tolvajok


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:38:26

Lezárt akta: két utas sérült a balesetben