Őrizetben a garázda fiú


2014-12-06 17:02:10  | cikk:  | 


  
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett, zaklatás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves Pápa környéki fiú ellen.
A fiatalembert 2014. december 2-án délelőtt az egyik pápai lakótelepen igazoltatták a járőrök, mivel előzőleg bejelentés érkezett arról, hogy zavartan és agresszíven viselkedik egy középiskola előtt. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a fiú eltűnés miatt körözés alatt áll, ezért előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Figyelemmel arra, hogy ellene két hónapon belül három büntetőeljárás is indult a Pápai Rendőrkapitányságon, valamint a közelmúltban többször kellett körözését elrendelni, mert megszökött a lakóhelyéül kijelölt lakásotthonból, ezért a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya őrizetbe vételét rendelte el. A nyomozások jelenlegi adatai szerint a gyanúsított 2014. szeptember 18-án egy pápai középiskola előtt verekedett társaival, majd november 25-én – szintén Pápán – egy nőt fenyegetett meg, három nap múlva pedig egy pápai lakásotthonban kábítószernek tűnő anyagot foglaltak le tőle a rendőrök.
Az eljáró hatóság 2014. december 2-án a gyanúsított őrizetbe vételét rendelte el.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 10:35:55

Ittasan hajtott fának a nő, a rendőrök eljárást indítottak ellene


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 14:39:13

Ittasan az árokba hajtott kocsijával a férfi, a körzeti megbízott igazoltatta


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves vaszari lakost állítottak elő.

A járőrök 2020. május 5-ére virradó éjszaka Pápa egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az igazoltatás során a 25 éves vaszari sofőrrel szemben alkalmazott...

2020-05-05 12:04:14

Ittasan ült volán mögé a férfi, a rendőrök elfogták