Adventi kézműves játszóházba várja az érdeklődőket a PCNÖ


2014-12-08 14:06:02  | cikk: mo  | 


Adventi kézműves játszóházba várja az érdeklődőket a PCNÖ főképe
Ülésezett ma reggel a Pápai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. Sándor Endre Géza, Markos Róbertné és Szakács István Jenőné határoztak a PCNÖ vagyongazdálkodásával kapcsolatos szabályzatról, majd tárgyaltak a következő két hét tervezett kulturális és hagyományőrző programjairól. Az elnök Markos Róbertné elmondta, december 12-én, pénteken adventi kézműves játszóházba várják a gyerekeket és szüleiket. A programot a Városháza emeleti nemzetiségi tárgyalóhelyiségében tartják 14 óra 30 perctől. A játszóház lebonyolítására 10 ezer forintot különített el a nemzetiségi önkormányzat.
Advent negyedik hétvégéjén ismét összejövetelre várják az érdeklődőket, ennek részleteiről később dönt a testület. A kulturális program lebonyolítására 20 ezer forintot különítettek el a tagok.
A vegyes ügyekben határozott a testület arról, hogy a 2014. évi fel nem használt pénzösszeget a jövő évi farsangi rendezvény lebonyolítására kötik le. A nemzetiségi önkormányzat tagjai egyeztettek arról is, együttműködési megállapodást kötnének a helyi munkaügyi kirendeltség roma referensével, lovári nyelvtanfolyamot indítanának Pápán és felülvizsgálnák, illetve megújítanák a Pápai Rendőrkapitánysággal kialakított együttműködésről szóló dokumentumot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 19:22:46

Fedett buszváró a Pálházapusztán élőknek


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 21:04:12

Rendhagyó módon veszik át érettségi bizonyítványaikat a végzősök


ajánlott cikk főképe

2020-06-20 21:24:02

Kétnapos nemzetközi kutyakiállítás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 21:40:05

Szigorú szabályok, folyamatos munkavégzés a Városgondnokságnál