Alsóneműjébe rejtette a telefonokat


2014-12-09 11:20:17  | cikk:  | 


Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy somlójenői nő ellen folytatott nyomozást, aki műszaki cikkeket akart lopni egy pápai áruházból.
A nyomozás adatai szerint a 25 éves S. G. 2014. október 21-én 22 óra körüli időben az egyik pápai hipermarketben, a műszaki osztályon levő polcról levett két mobiltelefont és egy autórádiót, majd azokat a ruházati osztály próbafülkéjébe vitte. Itt a nála levő kenőkéssel felbontotta a termékek csomagolását, majd a telefonokat az alsóneműjébe rejtette, míg a rádiót a kézitáskájába tette. A fülkét elhagyva visszatette az üres dobozokat eredeti helyükre és megpróbált fizetés nélkül távozni. Cselekményét azonban a biztonsági őr észlelte, ezért a kijáratnál visszatartotta és értesítette a rendőrséget.
A fiatal nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az eljáró hatóság a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A járőrök Pápán, a Fő utcában igazoltattak egy 37 éves sobori lakost 2020. június 22-én 9 óra 45 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Győri Törvényszék a férfi körözését rendelte el lopás miatt, ezért a járőrök előállították, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság...

2020-06-23 11:16:41

Körözték a férfit, a rendőrök elfogták


A pápai rendőrök előállították a helyi fiatalt.

Az eljárás adatai szerint a 83-as számú főúton, Pápa-Tapolcafő irányából Takácsi felé közlekedett személygépkocsival egy 18 éves pápai férfi 2020. március 14-én 4 óra 50 perckor. Haladása során egy útkereszteződésbe érve -ahol...

2020-03-16 11:58:32

Ittas volt a sofőr


Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán