Coroian Romániában gyógyul


2014-12-09 13:11:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Coroian Romániában gyógyul főképe
A november 29-én rendezett Lombard Pápa – Videoton bajnoki mérkőzés első perceiben súlyos sérülést szenvedett Andrei Coroian, a hazaiak középpályása. A labdarúgónak a székesfehérváriak védőjével, Juhász Rolanddal történt ütközést követően eltörött a sípcsontja. Coroiant a Perutz Stadionból az ajkai kórházba szállították, ahol napokon keresztül kezelték. A klubtól származó információk alapján a sérült játékost azóta kiengedték, műtétre nem került sor, a légiós már haza is utazott Romániába, ahol további vizsgálatok és kezelés vár rá. Amennyiben az orvosok úgy döntenek, akár még műtéti beavatkozással is számolnia kell a 23 éves futballistának.
A játékosok jelenleg pihenőjüket töltik, a keret január 12-én 10 órakor találkozik a Perutz Stadionban, ahol megkezdik a felkészülés a tavaszi szezonra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-07 19:50:28

Idegenben folytatódik a Perutz FC nehéz szériája


ajánlott cikk főképe

2019-11-12 14:02:31

Darts: A pápaiak nyerték a megyei csapatbajnokságot


ajánlott cikk főképe

2019-11-17 19:08:50

Győzelmével 5. helyen zárta az őszt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 14:27:02

Esélyesként lép pályára a Perutz FC


PÁPA időjárás