Nyílt kézilabda edzésnap a Sportcsarnokban


2014-12-09 22:05:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyílt kézilabda edzésnap a Sportcsarnokban főképe
A SportOázis NKK Pápa női-, és a Bakonyerdő Pápa férfi kézilabda csapatának közös szervezésében bárki próbára tette kézilabda tudását a Városi Sportcsarnokban. Kapcsándi Zsolt edző vezetésével ugyanis a két egyesület nyílt kézilabda foglalkozást hirdetett kortól és nemtől függetlenül mindazoknak, akik eddig nem merték, vagy nem tudták kipróbálni magukat, vagy épp a család mellett ezidáig nem volt idejük kézilabdázni. Azokat is várták, akik csak szimplán mozogni szerettek volna, de a résztvevők között azokat a szülőket is felfedezhettük, akik hétről-hétre a lelátóról buzdítják gyermekeiket. A rövid bemelegítés után elméletben majd gyakorlatban is megismerkedett a sportág alapjaival a nemben és korban vegyes társaság, az egy órás edzés egymás elleni játékkal ért véget.
- A célunk az volt a mai nappal, hogy mindazok, akiknek különböző okok miatt nincs lehetőségük kézilabdázni, kipróbálhassák magukat, a Sportcsarnok küzdőterére léphessenek, és jó hangulatban mindenféle kényszer és elvárás nélkül egy kellemes órát tölthessenek el a mozgás jegyében. Örömmel látom, hogy az első alkalomra sokan eljöttek - talán a vártnál többen is - bízom benne, hogy a következő alkalmon is legalább ennyien leszünk. Természetesen ha valaki a mai alkalom hatására úgy döntene, hogy versenyszerűen is foglalkozna a kézilabdával, erre főleg női vonalon megvan a lehetőség, de benne van a pakliban, hogy idővel akár a férfiak keretébe is találunk játékost. Sportegyesületünk célja a versenysport mellett az, hogy amennyiben igény van rá, megmozgassa a sportág iránt érdeklődőket, a mai nap alapján úgy látom, felhívásunk kedvező visszhangra talált – fogalmazott Kapcsándi Zsolt, a Bakonyerdő Pápa utánpótlás -, és technikai vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin