Angol nyelvi módszertani továbbképzés a Petőfiben


2014-12-10 14:31:29  | cikk: mo  | 


Módszertani továbbképzést tartottak a város angoltanárai számára a Petőfi Sándor Gimnáziumban. A délutáni bemutatóórát Kelemen Ferenc, a Baker Street Nyelviskola vezetője tartotta a résztvevő pedagógusoknak és a petőfis diákoknak. Bognár Anita, a Petőfi-gimnázium angoltanára elmondta, rendkívül hasznos volt a továbbképzés, hiszen a foglalkozáson újabb és újabb pedagógiai fogásokat sajátíthattak el a megjelentek, de profitáltak a diákok is, hiszen számukra is új ismereteket tartogatott ez a délután.

Kelemen Ferenc elmondta, a pénzügyekhez kapcsolódóan építette fel a bemutatóórát, átvették a téma szókincsét, a nyelvtan pedig a feltételes mód átismétlését jelentette. A nyelviskola vezetője beszélt arról is, nagy örömmel látta, hogy a petőfis diákok mennyire nyitottak és készek angolul társalogni egymással. Elismeréssel szólt a fiatalokról, hiszen megtartották természetességüket és lendületüket, annak ellenére, hogy a bemutatóórát több pedagógus kísérte figyelemmel. Kelemen Ferenc hozzátette, a diákok mernek beszélni, jó a kiejtésük és nyelvtani szempontból is magas szinten állnak, így nem lehet gond az érettségivel.

A továbbképzés az Oxford kiadó jóvoltából valósulhatott, melynek kiadványát Kelemen Ferenc használta a foglalkozáson. A Solutions-sorozat azoknak a tanulóknak szól, akik már a tanulmányaik elején azon gondolkodnak, hogy emelt szintű érettségi vizsgát tesznek. A sorozat a belépőfoktól, vagyis az „A2”-től, a „C1”-es szintig, a felsőfokig készíti fel a fiatalokat angol nyelvből – tette hozzá a szakember.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-16 13:50:11

A pápai hősökre emlékeztek


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 14:36:28

A magyar repülés száz esztendejéről Kositzky Attilától


ajánlott cikk főképe

2020-05-21 13:50:45

A tarczys Hatvani Márk országos első helyezett informatikából