Közokiratot hamisított


2014-12-10 22:04:04  | cikk:  | 


Elvesztésre hivatkozva pótoltatta vezetői engedélyét egy nemesgulácsi nő. Időközben kiderült, hogy jogosítványát Németországban baleset helyszínének elhagyása miatt bevonták.
Az 51 éves V. Ferencné 2014. május 19-én azzal kereste meg a Pápai Járási Hivatal Okmányirodáját, hogy vezetői engedélyét nem találja, ezért annak pótlását kéri. Az Okmányiroda kiállította számára az új jogosítványt, ám később megállapítást nyert, hogy egy év elején történt németországi baleset miatt a külföldi hatóság az asszony vezetői engedélyét bevonta. V. Ferencné 2014. május végén az eredeti vezetői engedélyét postai úton elküldte Németországba, ám az elvesztés ürügyén újonnan elkészült okmányt továbbra is magánál tartotta. A nő ellen közokirat hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon, amelynek keretében az eljáró hatóság lefoglalta a jogosulatlanul igényelt vezetői engedélyt. A büntetőeljárás iratait a Vizsgálati Osztály a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 76 éves ugodi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 30-án délután egy 76 éves ugodi lakos Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során meg akart fordulni...

2020-04-09 12:09:30

Meg akart fordulni autójával a férfi, balesetet okozott


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 14:28:10

Más rendszámmal és eltiltva vezette autóját a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán


A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2020. március 17-én 19 óra 40 perckor Pápán igazoltattak egy 26 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott...

2020-03-18 14:28:44

Körözték a pápai férfit