A középmezőnyben zárt a Vasas


2014-12-11 13:40:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


A középmezőnyben zárt a Vasas főképe
Véget ért a 2014/2015.évi NB I-es tekebajnokság őszi szezonja. Ahogy azt már korábbi cikkünkben említettük, az Elekthermax Vasas tekecsarnokának pályái már nem alkalmasak NB I-es mérkőzések lebonyolítására, ezért a gárda Ajkán játszotta „hazai” mérkőzéseit és heti két alkalommal az ifjúságiakkal együtt ott tartotta edzéseit is. Szabados Józsefék a 12 csapatos mezőny hetedik helyen telelnek, mérlegük négy győzelem, egy döntetlen, hat vereség. A fiatalok ebben az idényben is jól gurítottak, a csapat csak rosszabb szettpont miatt szorult a Szentgotthárd mögött a dobogó legalsó fokára, nyolc győzelem mellett mindössze három alkalommal maradtak alul. Szabados József játékos-edző szerint kihozták a szezonból a maximumot, emellett nagyon hálás az önkormányzatnak, ugyanis segítségük nélkül a megszűnés fenyegette volna a több mint 50 éves szakosztályt.
- Lehetett volna jobb is az idei évünk, három olyan meccsen is pontokat hullajtottunk, ahol nyerhettünk volna, sajnos különböző okok miatt ez nem sikerült, sérülés, tartalékos felállás és rossz forma is nehezítette a helyzetünket. Ettől függetlenül nem vagyok elégedetlen, biztos vagyok benne, hogy tavasszal több pontot fogunk szerezni. Biztató, hogy a bajokság vége felé már egyre jobban megszoktuk az ajkai körülményeket, nem könnyű egyik pillanatról a másikra egy teljesen más pályához alkalmazkodni, de mindent megteszünk, hogy egy sikeres tavaszt tudjunk magunk mögött.

A pontvadászat január 17-én folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség