Ismét bábelőadást tartottak a szülők a Szivárvány Óvodában


2014-12-11 19:15:38  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét bábelőadást tartottak a szülők a Szivárvány Óvodában főképe
A tavalyi év sikerein felbuzdulva idén is színpadra állítottak a szülők egy kedves, karácsonyi történetet a Pápa Városi Óvodák székhelyóvodájában, a Szivárvány Óvodában. A lelkes szülők ma délután mutatták be a Mackó és a karácsony című bábelőadásukat, amelyet a gyerekek örömmel fogadtak.
Szelencsikné Tibolt Anita tagóvoda-vezető érdeklődésünkre elmondta, tavaly merült fel a szülőkben az ötlet, hogy bábelőadással lepjék meg gyerekeiket, ezért Mikulásra műsorral készültek, amit nagy örömmel néztek az apróságok. Húsvétra nyuszis előadást mutattak be, most pedig egy karácsonyi műsort állítottak össze.
A próbák – titokban – az óvodában zajlottak körülbelül másfél hónapig. A mesét a szülők írták az óvónők (Mudra Judit és Pusztainé Becskereki Virág) közreműködésével, valamint a bábokat is saját maguk készítették.
A mesében az erdei állatok a mackónak akarják elmagyarázni, hogy mit is jelent a karácsony. Mindenki kap valami ajándékot, a mackót is beleértve, s együtt örülnek az ünnepnek, a barátaiknak. Természetesen a gyerekek is kaptak édességet a vidám előadás végén, amikor örömmel fedezték fel szüleiket a bábok mögött, s együtt énekelték a Szent karácsony eljött című dalt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-10 23:51:34

Jó programok, rossz időjárás az újbor ünnepén


ajánlott cikk főképe

2019-12-20 08:16:38

Adventben a vendégszeretetről - Ötórai tea mellett


ajánlott cikk főképe

2019-09-24 19:16:43

Üléseztek a részönkormányzatok


ajánlott cikk főképe

2019-08-27 16:09:39

Hatodszor osztottak bébiételt


PÁPA időjárás