8 kórus lépett fel az Erkel-iskola karácsonyi koncertjén


2014-12-13 20:01:16  | cikk: Babos Petra  | 


8 kórus lépett fel az Erkel-iskola karácsonyi koncertjén főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy tavasszal és karácsony előtt koncerttel örvendeztetik meg a szülőket, az érdeklődőket. Így történt ez ma is, amikor két teltházas hangversenyen léptek fel az iskola kórusai, többek között az iskolai zenekar, a Minikórus, az Erkel Kórus, a nem tagozatos kórus, a Nótafa, a Tagozatos Nagykórus, a Fiúkórus és az Éneklő Szülők Kara.
A koncert elején Heizer Zoltánné igazgatónő köszöntötte a szép számban megjelenteket.
- „Szent Karácsony eljött, az ég a földre szállt...” Karácsony van, a legszebb, a legcsodálatosabb ünnep, amikor a szeretet mindenki szívében és lelkében ünnepi köntösbe öltözik, mely ünnepet kicsik, nagyok, kimondva, kimondatlanul, annyira várnak, várunk. Hiszen ez az az ünnep, amely mindent, mindenkit, ha csak órákra, vagy csak egy-két napra, de megváltoztat, átformál. Karácsonykor üzen a szív, üzen a lélek. Ma este a zene nyelvén üzen a szív, énekelnek a gyerekek. Valamennyi kórus, az iskolai zenekar szép összeállítással készült – fogalmazott az igazgatónő. Végül köszönetét fejezte ki az Bartók Béla Zeneiskola tanárainak és az erkeles szülőknek, akik nagyban hozzájárultak a két koncert sikeres lebonyolításához.
Pusztai Boglárka 7. z osztályos tanuló szavalata után el is kezdődött a közel kétórás meghitt koncert, melyen a kórusok elsősorban karácsony dallamokat adtak elő, amit a közönség vastapssal díjazott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-16 18:47:36

Nem fogad látogatókat a múzeum, a könyvtár, a JMSZK, az Esterházy-kastély és a Várkertfürdő


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 17:15:20

A pápai tűzoltók teljesítették Bence kívánságát


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 21:02:47

Pápán nem lesznek szigorító intézkedések húsvétkor


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:15:53

Kezdődik a Gróf úti járdafelújítás