Körözte a bíróság


2014-12-14 10:53:49  | cikk:  | 


Tartózkodási helyének megállapítása miatt körözte a Pápai Járásbíróság azt a férfit, akit az egyik pápai utcában igazoltattak a helyi rendőrkapitányság egyenruhásai.
A 19 éves L. Attilát 2014. december 10-én délután vonta intézkedés alá a határrendészeti és közbiztonsági alosztály két határrendésze. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a férfi ellen körözés van érvényben. A fiatalember a rendőröknek elmondta, hogy kábítószer fogyasztó, ezért mintavétel céljából előállították az orvosi ügyeletre. L. Attila ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető eljárás indult a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2020. március 17-én 19 óra 40 perckor Pápán igazoltattak egy 26 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott...

2020-03-18 14:28:44

Körözték a pápai férfit


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 12:59:42

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki sorompónak ütközött egy autóval


A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 10:35:55

Ittasan hajtott fának a nő, a rendőrök eljárást indítottak ellene