Winter Show a Black Bunny-nál


2014-12-14 20:12:09  | cikk: Babos Petra  | 


Winter Show a Black Bunny-nál főképe
A Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team idén is megszervezte hagyományos év végi Winter Show-ját. A nagyszabású eseménynek ezúttal a Városi Sportcsarnok adott otthont.
Szegediné Murai Dóra, az egyesület vezetője a show kapcsán elmondta, nagyon eredményes évet zártak, Tibold Márton és Tibold Eszter a 150 fős világranglistán a 16. helyen végzett, ami hatalmas dicsőségnek számít, így Magyarország egyik legjobb párosa lettek. Emellett még sok szép eredményt hoztak el a versenyekről. Jövő évtől háromszor annyi versenyzőjük lesz, mint eddig volt.
Az egyesület vezetője megemlítette azt is, idén azért a Sportcsarnokot választották helyszínül, mert itt a táncosok meg tudják nézni egymást, elfér mindenki a nézőtéren. A hagyományos gálaműsort továbbra is a színházban fogják megrendezni, mert annak különleges varázsa van.
- 130 táncosunk lépett ma fel, csoportos és egyéni formációban, versenyzők és kezdők is. Volt rock and roll, show-tánc, divattánc, hip-hop, és idén először a legkisebb balettosok is bemutatkoztak.
A Winter Show lényege, hogy a gyerekek beletanuljanak a közönség előtti szereplésbe A piciknél ez volt az első alkalom, hogy nézők előtt léptek „színpadra”, nekik ez bizonyára nagy élmény volt.
Szegediné Murai Dóra hozzáfűzte még, a nagyszabású gála 2015 áprilisában lesz majd. A jövő évben is sok megmérettetés vár a táncosokra, hiszen márciustól indul a versenyszezon. A show-ra ellátogatott a Mikulás is, aki ajándékcsomaggal lepte meg a gyerekeket.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél