Nyerhető mérkőzést szalasztott el a PSE


2014-12-15 13:27:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyerhető mérkőzést szalasztott el a PSE főképe
Az NB II-es sakk bajnokság Széchenyi-csoportjában a PSE csapata a szezon hatodik mérkőzésén esélyesként ült asztalhoz. Az Arborétum HSE ellen 9-3 volt a leülési arány a javukra, melyből arra lehetett következtetni, hogy a PSE megszerzi idei első győzelmét. Nem így lett.... A bajnokin borult a papírforma, így a házigazdák sajnos csak egy 6-6-os döntetlent értek el. Buzás Gyula, Mayer Attila, Kiss Csaba és Döbröntei Dávid nyert, Varga Gyula, Kiss Zoltán, Gyutai Nándor és Katona György döntetlenre végzett.
- A másik kiesési mérkőzés is 6-6 lett, így a tabella hátulján álló négy csapat helyzetében érdemi változás nem történt – tájékoztatott Kiss Csaba szakosztályvezető. A pontvadászatban most járunk féltávnál, jövőre még öt mérkőzés vár ránk, ebből hármat idegenben kell megvívnunk. Legközelebb az NB II-ben január 25-én a Zala Volán ellen játszunk idegenben, Zalaegerszegen a két sereghajtó fog megmérkőzni egymással, jelen pillanatban 4.5 pont a hátrányunk velük szemben. Továbbra is várok mindenkit a Pápai SE sakk szakosztályába! Edzéseink keddenként és csütörtökönként vannak a Pedagógus Művelődési Otthonban fél háromtól 18 óráig.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:40:49

Felfüggeszti az edzéseket a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság