11 csapat lép pályára az Apuka Kupán


2014-12-16 11:35:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


11 csapat lép pályára az Apuka Kupán főképe
Apuka Kupa néven a Pápai Egyesített Labdarúgó Club december 21-én a Városi Sportcsarnokban első alkalommal rendezi meg „házi” bajnokságát, melyen a klubnál futballozó gyermekek hozzátartozói valamint a PELC edzői léphetnek pályára. A határidőig 11 korosztály szülői csapata adta le nevezését, a klub vezetősége elkészítette a sorsolást, valamint szülői kérésre apróbb változást eszközölt a csapatösszeállítási feltételekben: a csapatokban adott korcsoporthoz tartozó szülők és nagyszülők szerepelhetnek valamint az adott korcsoport edzője és maximum egy fő, más csapatban nem szereplő PELC edző vagy alkalmazott, tisztségviselő. Egy versenyző csak egy csapatban szerepelhet, kivéve az olyan szülő, akinek több korcsoportban is szerepel gyermeke. A klub reméli, hogy minden feltétel adott lesz egy jó hangulatú, sportértékkel is bíró közösségépítő labdarúgó teremtornához. A program részeként 14 órától tartják meg legfiatalabb játékosaik és az ovifoci csoportjaikba járó gyerekek számára a hagyományos ünnepváró ajándékozást is. A családias hangulatot erősítve a torna alatt a sportcsarnok VIP termében Batyus Büfét tartanak, melyre a helyszínen köszönettel várnak minden felajánlást (sütemények, gyümölcs, üdítők).

A sorsolás elérhető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros