Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság


2014-12-17 11:42:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében a legkisebbek, azaz az I-II-III. korcsoport számára rendezték meg a Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokságot. Összesen 45-en vettek részt a küzdelmekben, Horváth Attila, a verseny elnöke kifejtette, B kategóriában két nyert játszmáig tartottak a mérkőzések és örömét fejezte ki, hogy az egy héttel korábbi városi bajnokságon - a IV-V-VI. korcsoportosnál - olyanok is megjelentek, akik korábban nem vettek részt ezen a megmérettetésen, a kialakult eredményekről pedig elmondta, a várakozásoknak megfelelően azok nyertek, akik hosszú évek óta tollaslabdáznak.
- Ami a mostani versenyt illeti, annak ellenére, hogy nagyon fiatal indulókról beszélünk, néhány kiugró tehetség már ebben a korosztályban is megmutatkozik, az I. és a II. korcsoportos fiúknál is találkozhatunk felkészült versenyzővel, ugyanez elmondható a III. korcsoportos lányokról is. Az igazi, vérre menő küzdelem majd a februári, területi versenyen jön el számukra, hiszen akkor kell a Győr-Moson-Sopron-, és a Vas megyeiekkel felvenni a versenyt.
A legtöbb első helyezést – számszerint hatot - a házigazda Weöres iskola gyűjtött be, de a Petőfi, a Türr, a Szent István és a Mező sem maradt aranyérem nélkül.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-08-21 11:52:11

Megyei derbit vív a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-08-25 10:22:00

Elmarad a Perutz FC szerdai bajnokija